Web tasarım

2021 Web Tasarım Fiyatları

Web tasarım fiyatları aramalarında, bir den çok kategoride ki web sitesinin fiyatını tek fiyat olarak öğrenmeye çalışmak oldukça yanlış bir yaklaşımdır. Günümüzde 5-6 sayfadan ve blog içeriğinde oluşan web sitesinin maliyeti 1500 ile 2500 ₺ arası değişmektedir. Bu içeriğimizin hazırlanış sebebi bu yanlış algıyı ortadan kaldırarak ihtiyacınız olan web sitesinin gerçek maliyetini kolayca öğrenmenizdir. 2021 web tasarım fiyatları rehberimizi okumaya devam ederek ihtiyacınız olan web sitesini gerçek maliyetini öğrenebilirsiniz.

Web tasarım ve dijital reklam alanında faaliyet gösteren ajansımız, müşterilerimizin sektörüne uygun ; ürün ,hizmet,haber,e- ticaret,tanıtım,blog ve kurumsal alanlarda web siteleri tasarlamaktadır. Bu tasarımlar müşterimizin sektörüne uygun renk fonksiyon uygulamalarla hazırlanmaktadır. Web tasarım için hangi sektörde iseniz ona göre fiyat teklif alabilirsiniz. bunu için Teklif Al formunu doldurarak  bize göndermeniz yeterli olacaktır. En kısa sürede ekiplerimiz örnek tasarımlarla sizlere dönüş yapacaklardır.

Neden web sitesine ihtiyacınız var?

Başlıklar

Teknolojik gelişmelere doğrultusunda ürün, hizmet ve bunların pazarlanması işlemleri internet üzerinden sağlanmaktadır. Bu gelişmeler web tasarımının ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu bize net bir şeklide göstermektedir. Günümüzde en basit işlerden en zor işlere kadar internet üzerinde bilgi ediniyoruz. Markanızın neyi ifade ettiğinden nasıl çalıştığına referanslarınız hakkınızda içeriklerine kadar müşterilerinizi bilgilendirmek için web siteniz sizin dijital varlığınızı yansıtmaktadır. Günümüzün olmaz ise olmazı dijital varlık artık daha tutarlı.

Kurumsal Web Tasarım Fiyatları

Firmalar,işletmeler,şirketler için web tasarıma ne kadar harcama yapmanız gerekiyor?  tasarım hizmeti neleri içeriyor? 1500 TL ile 2500 TL arasında değişen kurumsal web sitesi fiyatları için AHG Web Tasarım Ajansı, her zaman en uygun web sitesi fiyatları ile SEO ve mobil uyumlu profesyonel web tasarım hizmetleri sunmaktadır.

 

E-Ticaret Web Tasarım Fiyatları

Online satış gerçekleştirilen E-Ticaret web tasarım hizmeti ile fiziksel ürün ,sanal ürün veya hizmet satışı yapabilirsiniz. Günümüzün en popüler ticaret sistemi olan online satış ve pazarlama için web site maliyetleri 3000 ₺ ile 7500 ₺ arası değişmektedir. Kullanılan özelliklere ve ek araçlara doğrultunda bu fiyat aralığında size uygun olan E-Ticaret web sitesini AHG web tasarım ajansın 10 günde hazır hale getirecektir.  Müşterilerini alış veriş için sizleri web de bekliyor potansiyel müşterilerinizi daha fazla bekletmeyin.

Blog Haber Magazin Web Tasarım Fiyatları

Blog haber magazin web site tasarımları için maliyetler diğer kategorilere göre düşüktür.

reklam getirisi olan bu kategorideki siteler için diğer kategorilerde olduğu gibi mobil ve seo uyumluluk oldukça önemli. AHG web tasarım bir çok referansı ile sizlere hizmet vermektedir.
Bu kategorideki web sitelerini maliyeti 1200 ₺ ile 1750₺ arası değişmektedir.
2021 Web Tasarım Fiyatları listelememiz de size uygun olan web sitesini yukardaki açıklamalar doğrultusuna seçerek doğru başlangıç yapabilirsiniz.
Teklif al sayfamızı kullanarak fiyat teklifi talebinde bulunabilirsiniz.
Web Tasarım Fiyatları

Ekler:

SEO : Arama motoru optimizasyonu anlamına gelen Search Engine Optimization, sitenizin aramalarda ilk sıralarda yer alması için birden çok fonksiyonel işlemin tetiklenmesini içerir.

Mobil uyumluluk : Web sitelerinin mobil cihazlar için esnek tasarımlara sahip olması anlamına gelmektedir. Responsive olarak adlandırılan bu kavram sitenizi tüm mobil cihazlarda düzgün çalışmasını sağlar.

En büyük arama motoru Google verilerine göre günümüzde internet kullanımını %75 mobil cihazlar oluşturmaktadır.

AHG web tasarım ajansı SEO SEM ve Kodlama alanlarındaki uzman ekibi ile hedefinize en kolay yoldan ulaşmanızı sağlayacak inovasyonel çözümler sunmaktadır.

 

TEKLİF ALMAK İÇİN TIKLAYIN

İlgili İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir